lördag 17 januari 2015

Hjälp jag drunknar i damm...( Blogga varje dag 263)

och i mannens suckar!
Ja, han är perfektionsfreaket här hemma och jag tänker INTE rada upp fem av de där mindre bra sakerna med mig, som många bloggare gör just nu.
Det räcker med att beskriva lite hur maken ideligen muttrar om min organisering, brist på låd-packnings kunskaper och totala engagemang i att göra listor samt utföra det man har skrivit på listan inom närmaste framtid...typ NU...eller ännu hellre IGÅR!

Så här är det just nu: han packar lådor (fast i ärlighetens namn har jag och sönerna gjort några redan, som vi faktiskt är mäkta stolta över och tycker att vi borde få någon fin utmärkelse för...här blundar jag för mannens kommentar om att man måste kunna stänga lådeländena också) och klagar på att böckerna aldrig tycks ha blivit dammade, skäller på hunden som tycker att damm är jäkligt gott och mig som inte håller efter hunden.
Jag håller käften om att jag faktiskt dammade bokhylla någon gång i början på vårt tolv åriga boende här trots att han utryckligen förbjudit mig att klättra högt på stegen då jag var ensam, vilket jag oftast var, hemma. Civil olydnad tillhör inte saker jag är dålig på.

Jag vet så väl att detta bara är början, men huuuuu så stressigt det känns fast vi var i nya lägenheten och störde golvläggaren i dag bara för att bli lite peppade.

Detta är kul fast okul samtidigt.
Om ni förstår hur jag menar?

Så nu kanske ni kan ursäkta att jag inte hinner kommentera på era bloggar.
Jag läser dem dock, om än lite sent.

1 kommentar:

  1. Fokusera på flytten du och läs bloggar som avkoppling däremellan, allt har sin tid :)
    Kul och okul, sannerligen, att flytta! Alla grejer! Alla minnen! Allt!
    Håller tummarna för att det ska rulla på bra, kram!

    SvaraRadera