torsdag 12 februari 2015

Saker...

 som kan förstöra ens dag:

- dumnissen som kom med badrumsmöblerna hade glömt att lasta av handfatet till stora badrummet. Och jag hade inte kollat honom. 
- jag inser att jag har en hel packe provtagningar jag måste ta itu med innan halvårskontrollen den 12 mars. Då får jag ont i magen igen. 
- det ligger ett brev i vår brevlåda som är till förra lägenhetsägarens döda fru. Hon dog i cancer för snart två år sedan. 
- väggen utanför stora badrummet är våt. Trots att de satt in nya fräscha rör...
- hunden har gått lös på en påse lekakulor som jag så dumt lämnat utanför köksdörren i trädgården och det blir till att sopa små skit kulor över allt. 
- en granne/idiot/affärsägare eller bara korkboll kallar på mig över trädgårdsmuren där jag går runt och säger att jag minsann inte kan ha hunden i trädgården när ingen är hemma. Det är sedan i går kväll som de måste stå ut med honom. Detta trots att mannen sa att när han kom hem igår så var vår hund den ende som var tyst här, där i princip alla har hund.
- någon ringde nyss på porttelefonen och sa att jag ska ringa husägare föreningens administratör för han vill prata med mig.


Saker som kan rädda ens dag:

- en väninna halar upp hela 60 euro som hjälp till de där nedrans skorna och när jag kommer med invändningar kör hon en hel radda om hur vänskap ska vara så att jag blir alldeles matt och vansinnigt rörd. 
-när jag går omkring och gråter i parken här under tröstar en vilt främmande människa mig med att hon också blivit tillsagd att hennes hund inte borde få vara på terassen. Trots att han aldrig skällde. Hon menar att jag ska strunta i. 
- provtagningarna är nästan alla bokade till nästa vecka utom en. Två är helt gratis.
- en dusch. Fantastiskt vad en vanlig dusch kan göra.
- ALLA badrums attiraljerna ligger nu i vårt garage och väntar på rörläggaren som kommer i morgon.
-mannen tycker att jag ska strunta lika mycket i det där telefonsamtalet som administratören struntar att svara på mannens mail. 
-sist men inte minst; SOLEN SKINER!

3 kommentarer:

 1. En stooor uppmuntrande KRAM till dig fina du! <3
  Och din man har rätt. ;-)

  SvaraRadera
 2. Elände och härligheter i salig röra!
  Keep up och njut av solen, fina du ♥

  SvaraRadera
 3. Åh Marika! Allt på en gång huller om buller. Skön läsning men förstår att det frestar på. Varma kramar!

  SvaraRadera