fredag 27 februari 2015

Roliga tjejers lista

Jag hade precis hunnit skriva här om att det inte verkar finnas så många speciellt utmärkande tjejer när jag gick rakt på de här;
  • sprudlande hundtjej/kvinnan: henne träffade jag i hund-rastgården härunder. I ett enda andetag och på ett väldans ironiskt och, för mig, tilltalande sätt berättade hon om när hon var på tv, fick spader av att en utav hennes hundar ätit upp ett helt fat med mini mozzarellor hon och mannen skulle mysa med en kväll, var/när och hur hon tränar hunden samt var hon hämtat vovven som heter Sole = Sol. En riktig solskens upplevelse enligt min mening.
  •  lågpris ludret i provtagnings kassan: rakt på henne liksom gick jag för att boka den där Moc/bentäthetsmätningen som får mig att darra fast jag inte riktigt vet varför. Kan lova att jag fick stora shocken då hon bar svart minikjol, spetsstrumpbyxor och blondblekt hår. Dessutom, och det var det värsta, hade hon olika färg på varje nagel...visserligen otroligt kurerade men olika färg, som  Dexter's prostituerade mamma...visst ser jag för mycket skräp i tv:n, men i alla fall. Och så undviker hon min blick. Totalt! 
Efter ett övervägande med mannen, som inte alls har något emot fritänkande kvinnor men ändå håller med mig, bestämmer jag mig för att boka på ett annat ställe. Med normal sekreterare. En sån som tittar på mig och säger varsågod! åtminstone. 

Visst var det bara två exempel på kvinnliga särskilda personligheter. 
Men två ordentliga sådana vill jag lova.


2 kommentarer:

  1. "Lågprisludret i provtagningskassan", underbart, henne skulle jag velat träffa!

    SvaraRadera
  2. Förlåt om jag förstör den goda stämningen med ordet lågprisluder var fruktansvärt i mina ögon. Kanske är jag gammaldags, kanske är jag färgad av att ha arbetat med ungdomsmissbrukare där de flesta hade fått prostituera sig för stt finansiera sitt missbruk. Jag tycker att ordet andas ett förakt dom jag blev häpen över. Tyvärr!

    SvaraRadera