fredag 12 februari 2010

Snö i Rom


Det snöar i Rom!!! Helt otroligt! Underbart vackert...fast vått...det regnade fram tills nu. Snö i Rom har inte hänt på många år. Synd att barnen är i skolan. Skulle gärna ha velat se deras reaktioner. Skickade ett sms till en kompis och hon sitter som jag och stirrar ut genom fönstret och njuter. Hennes man gnäller, här har man ju inga snödäck eller saltbilar och så. Får se om jag tycker det är lika underbart efter trafikupplevelsen jag måste gå igenom för att komma till mitt yoga center. Just nu är jag bara glad!!!

3 kommentarer:

  1. Härligt! Den kommer nog inte att ligga kvar, när man ser dina bilder sen den blöt ut. Här börjar jag känna att det räcker med snö och kallt. Vi har haft mellan -10 till -20 i 2 månader och massor med snö. Vår!

    SvaraRadera
  2. Jag tänker genast; hemska tanke! Snö i Rom! Det stämmer liksom inte :) Händer det att snö ligger kvar där hos dej nångång?

    SvaraRadera
  3. nej, Nina, det händer i stort sett aldrig att snön ligger kvar här och just nu regnar det igen. Sist snön låg kvar här var för circa tjugo år sedan och det varade bara någon timme. Därför känns det lite kul att få uppleva detta. Annars föredrar jag de vackra soliga lagom kalla dagarna som vintern brukar bjuda på här.

    SvaraRadera