torsdag 26 januari 2012

O-vackert blir vackert

Vackert är det när mannen, som hör att jag är ledsen och håglös, säger; "men du som hittills varit så duktig...kom igen nu...Sätt dig ner och gör de där meditations grejerna du brukar göra. Så mår du bra sen."

Vackert är det när jag står där och tvekar att ringa det vanligtvis pinsamma födelsedags- telefonsamtalet till min bror (pinsamt är det för att jag måste dra orden ur honom och han svarar enstavigt) så tar minstingen luren och säger; "mamma, slå numret så ska jag sjunga för honom". När min bror svarar stämmer han in i Vi gratulerar på vackraste svenskan...efter det flyter det bara...min bror är glad!


Det är inte vackert när min svärfar ber sin son ta barnbarnen med och lugna sin fru som har svåra hallucinationer. Hon sparkar och skriker mot Ukrainskan som bor hos dom. Svärfar är någon annanstans.

Vackert blir det när stora pojken går med på att leka farmors farfar, smeka henne och hjälpa henne att skälla ut de osynliga fienderna. På så vis lugnar han även sin lillebror som blivit chockad av att se den annars ljudlösa farmorn så upprörd.


Tacksam för mina vackra killar!




7 kommentarer:

  1. Och du skriver vackra ord idag! Och viktiga! Kram från mig!!

    SvaraRadera
  2. Du har mycket att glädjas över, så fint du beskriver det! Dina vackra ord som är fyllda med glädje. Och som gör mig glad. Jag har haft problem med att kommentera hos dig, vet inte varför, men kommentarsfältet "försvinner" liksom helt plötsligt. Så jag har velat skriva mer tidigare helt enkelt. Men jag gläds åt att det fungerade idag! Kram till dig

    SvaraRadera
  3. Det finns en enorm acceptans över dina ord och det gör mej tillitsfull. Kram till dej!

    SvaraRadera
  4. Blir tårögd när jag läser. Kram och trevlig helg♥

    SvaraRadera
  5. Har gett dig en award på min sida för att du delar med dig av din historia och du berör<3
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  6. KOmmenterar inte så ofta men jag tycker mycket om att läsa dina inlägg. Så öppet och rakt. Du är en fantastisk kvinna!

    You really Rock!!!

    SvaraRadera